HELGEN I BILDER!

Vilken magisk helg vi har haft - som alltid. Så himla skönt .
Linus hade inventering i fredags och då bjöd jag in mig på middag hos mamma. Limpan blev dock klar ganska snabbt så han mötte upp mig och Colin och så gick vi hem tillsammans. Tror limpan somnade vid 21.


På lördagen så åkte vi direkt till gymmet. Vi ville passa på när det inte är sååå mycket folk där. Det var kanske 7-8 pers totalt på en yta över 2000kvm sååå det kändes ganska lugnt. Vi körde ett ben-pass och jag körde lite frontböj och marklyft. Jag började lägga lite vikt på frontböjen, om än bara 25kg, men det kändes bra och jag kanske ökar lite till om en vecka eller så.


Sen vankades det middag hos mamma igen men denna gång för att fira lite. Vi gjorde en brietårta till snacks på kvällen och det är så ljuvligt gott och lätt att göra. Du ringlar lite honung, på med lite nötter och in ugnen på 200g ca 10 minuter!

Det blev en ganska tidig kväll och jag somnade i Linus famn. Jag älskar att somna nära . Ni vet när man ligger och pratar om dagen eller tankar man har och man känner hur man börjar somna in mer och mer? Gosigt!

Idag gjorde jag fyllda paprikor till lunch. Har ni provat denna kyckling från nobles? Den är såå god. Hade paprika, denna kyckling och lite mozzarella på. Skapligt god kombo!

Sen gick vi en promenad och stannade hos Linus mormor och morfar. Där hjälpte Linus dem att blåsa bort alla löv på deras trädgård. Jag mös med Colin under tiden.😙

Och såklart med gammelmormor (? Vad blir det? Det är Linus mormor!) medan de höll på att fixa. 🙂
Härlig stund. Tycker det är så mysigt att se alla mina kära ty sig till Colin.

När vi kom hem mös vi i soffan. Älskar att somna nära honom, även om jag verkligen är rädd för det. Men det går bra så länge inga filtar / täcken osv kan skada 🙂

På kvällen åkte vi hem till Linus mamma för att låna bastun. Jag har frusit hela dagen och känt mig stel i kroppen så medan hon fick låna Colin fick vi låna bastun på nedervåningen. Win win ❤️
Men det känns sååå konstigt att vara utan Colin! Eller ”utan”. Vi var en våning nedanför, men ändå. Man känner sig halv.


Och nu är det bara massor av gos. Han har somnat i min famn och har händerna på sin snutte. Mitt hjärta!

Gillar

Kommentarer

camillacecilia
camillacecilia,
Ser ut som du har hatt en veldig fin og koselig helg😍nouw.com/camillacecilia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229