HALVVÄGS

Tänk. Idag har vi gått halvvägs. Så himla stort och fint.
Även om vi innerst inne vet att det är mer än halvvägs, att du kanske kommer ut om några veckor och att ditt öde ännu inte är spikat i sten så längtar vi så mycket efter dig, lilla vän. Du har gett oss så mycket hopp blandat med förtvivlan och du är åden största kämpe jag vet.
Kommer ihåg det som igår när jag och Linus, din pappa, var i Thailand. På kvällen var vi ute och drack goda drinkar, vääääldigt mycket goda drinkar, på vägen hem stannar vi på ett apotek och köper gravtest. Bara sådär, men det är ju lite så vi är. Morgonen efter visar testet plus och vi båda får panik. Vi ska lämna ön om en timme och alla butiker är stängda. Lånar hotellets cyklar för att cykla runt att leta efter ännu fler test, det kan ju inte vara sant? Vi hittar ett litet apotek som har stängt men vi ber om att få köpa flera test till. Och de alla visade plus, såklart. Tänk, vilken lycka du gav oss redan då.
Jag ser fram emot vår framtid tillsammans. Har du en liten gnutta av din pappas envishet och din mammas kämparvilja kommer du klara detta med en klackspark.
Vi älskar dig redan.

  • Nära Söderhamn

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229