GUDMOR

Igår började jag och C dagen med en promenad. Vi skulle på frukost hos Johanna och då passade jag på att gå en promenad innan för jag förstod att jag inte skulle orka efteråt.. Gick 6 km och det kändes riktigt bra! Så härlig luft ute nu tycker jag haha. Speciellt när solen är framme, vilket den inte var igår men ändå ;)

Så himla härligt nu när hon är hemma på höstlov och vi får tillbringa lite tid med henne <3 Hon pluggar i Umeå annars och jag är så, så stolt över henne :) Massa gott hade hon gjort och vi satt och pratade ett tag tills..

Jag frågade henne om hon ville vara gudmor till lilla Colin och det ville hon såklart. Det var ett givet val för mig och Linus!

Nu har vi precis varit ute på en promenad med svärmor. Jag och Colin skulle ned till bvc så vi hämtade upp Camilla efter vägen så gick hon lite med smilla under tiden, sen gick vi en längre runda efteråt. Så himla skönt att få gå med någon emellanåt! Jag och L går inte så mycket på vardagskvällarna då någon av oss antingen tränar eller inte orkar utan bara vill mysa :-) promenaden idag blev 6km och nu känns det som jag gjort mitt haha.


Nu vaknar Colin i vagnen. Ciao!

Gillar

Kommentarer