GRÄT I EN TIMME

Så okej, första dagen som sjukskriven. Jag fixade allt det sista idag på jobbet och sen stängde jag av datorn och bara, Jahapp, nu då? Jag hade så ont så jag la mig och vilade lite innan jag åkte till sjukhuset för att ha en träff med en Aurora. En aurora träffar man om man tex har förlossningsrädsla, vilket jag har, deluxe.

På förlossningen så mötte jag en läkare som vi hade under tiden med Liam och lite även med Colin. Han är verkligen en helt underbar läkare och så himla omtänksam. Vi stannade och pratade lite och jag berättade hur allting hade gått. Så fint att han bryr sig.

När jag kom till väntrummet och insåg att jag skulle möta kvinnan som var med på förra förlossningen och som klippte Colins navelsträng så kändes det lite lättare men så fort hon frågade hur jag mådde så brast allting. Det är som att man håller upp en barriär lite på dagarna och jag orkar inte prata om varje dag hur rädd jag är för snittet, så när någon frågar blir det liksom så verkligt.. låter kanske konstigt men 🙂

Vi pratade också igenom mitt förra snitt då hon var med och jag ställde massor av frågor. Det var jobbigt att gå igenom förra förlossningen. Vet inte varför men allt blev ju så stressigt. V 33+2 gick mitt vatten med Colin och idag är jag i v 33+2 och det kanske också har något med det att göra. Som att man går på helspänn hela dagen. Det tror jag att jag kommer göra hela denna vecka iofs, för v 35 är lite av ett delmål för mig. Att ha kommit lite längre.

Samtalet var givande även om det blev en känslostorm så när jag kom hem var jag helt dränerad på energi. Gosade massor med Colin så då blev allting bättre. Nu är jag glad att jag gick dit och att jag har samtalskontakt med psykolog. Det hjälper litegrann och jag har gjort allt jag kan nu för att minska min rädsla.

Gillar

Kommentarer

artist
artist,
Förstår din rädsla. Bra att du får stöd. Kram.
nouw.com/artist
emmysofie
emmysofie,
Hoppas verkligen att du får den hjälp du behöver! Jag hade också förlossningsrädsla DELUX när jag var gravid men min tjej. Fick inte den hjälp jag behövde och det står faktist tydligt i min journal. Hoppas allting går bra för dig, styrkekramar<3
nouw.com/emmysofie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229