GÖR ALLTING BÄTTRE...

Hej vänner ,
Idag är det bästa dagen - fredag. Gjorde världen godaste smoothie till frukost att ha med mig till jobbet idag.
Måste göra en likadan imorgon! Jag gick hem redan vid 14 för att ta ut min friskvårdstimme och jisses vad den behövdes idag. Att rensa hjärnan gör en gott och speciellt med träning.

När jag kom hem fick jag en present av L. Jag har tjatat om denna tvål att jag vill ha den i nya badrummet i huset. Att få ställa dit den när kaklet är på plats och allting är klart gör mig lite glad i själen. Längtar så mycket. En vecka kvar idag till vi får nycklarna.

Killarna är fortfarande dåliga och vi får avboka morgondagens dop då det är många småbarn där. Colin är ju, trots sjukdom, inte lugn en stund (😅) och det kommer inte gå att inte smitta de små. Jag tror det blir lite kämpigt för lilleman med. Tråkigt men bäst för allas skull. ❤️

Vi har bara haft en mysig kväll sen.
Vi gjorde hemmagjord pizza och sen när C somnade så såg jag och L på gåsmamman. Åh det är ju såå spännande ! Nu ska jag krypa ned i sängen. Colin sover med oss inatt och idag är det extra gos att få hålla om honom. Det har varit jobbiga dagar, eller ja, veckor och C gör verkligen allting mycket bättre. Älskade unge.

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Har den parfymen från rituals & jag tycker den doftar så gott 🥰🌸
nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229