GLUTENFRI PAJ

Hej vänner,
Jag har fortfarande galet ont i magen. Jag jobbade i någon timme innan jag ringde HC. Kände att det var lägligt när jag svor till mig själv varje gång jag rörde mig. Fick åka dit och var där nästan 3h. Har fått massa mediciner med mig hem men ska till gyn imorgon och se så det inte är något med bebbe.
Jag är sjukt nervös och har så äckligt jävla ont alltså. Är det inte något med bebbe ska vi fortsätta utredningen. Känns så tråkigt att ha såhär ont. 🙁

Igår firade vi ju mamma och jag bakade denna paj. Jag har bytt ut vanligt mjöl till glutenfritt och socker till sukrin. OBS : Viktigt med sukrin och inte stevia 🙂


Här kommer receptet.

3-3.5 dl glutenfritt mjöl
1 dl sukrin
170 gram smör
1 tsk bakpulver
Grädda pajdegen i 10 minuter i ugnen, 200 grader.

Under tiden den är i ugnen, blanda ihop dessa.
3 dl turkisk youghurt
2 ägg
1 dl sukrin
Toppa med bär i mängder (jag har hallon!!😍)
Grädda 25 min i ugnen, 200 grader.

Låt svalna någon timme. Ät o njut. ❤️🌸

Nu ska jag fortsätta vila. Vi hörs!

  • Nära Bomhus, Gävle

Gillar

Kommentarer