FRÅN BM TILL FÖRLOSSNINGEN

Idag hade jag mitt sista besök hos barnmorskan. Jag trodde det skulle vara ett till men icke. Var lite nervös, vet inte varför men har ju en del sammandragningar nu och tänkte bara på hur jag skulle orka gå från parkeringen upp till barnmorskan utan att föda under tiden.
Väl där så tog vi järnprov, socker och alla standard tester och så skulle vi lyssna på hjärtat.. men hon hittar inget hjärtljud. Jag känner bara paniken och stirrar upp i taket och jag tänker att nu har ännu ett av mina barn dött. Blir helt tårögd under tiden hon ringer till förlossningen för att berätta att jag ska komma in direkt.

Kommer typ inte ens ihåg hur jag körde till förlossningen för jag var så himla rädd. Väl där fick jag göra ctg i typ en timma och efter det ett tillväxtultraljud och kontroll av tappen. Så lillan mår bra och de hittade på hjärtljudet ganska snabbt. Däremot ligger hon lite tokigt med navelsträngen längst ned så om vattnet går måste jag åka liggandes till förlossningen..
De kollade på möjligheterna att tidigarelägga mitt planerade snitt men pga covid-19 så går inte det pga fullbokat så händer det något innan så blir det ett akutsnitt igen eller så blir de en ny diskussion till veckan kanske.. fick iaf så fin hjälp och trygghet av både barnmorskor och läkare. Ibland känns det som att de vet vem man är för de har koll på så mycket, speciellt läkaren, hon var ju med mycket med Liam Och även Colin❤️
Jag fick åka hem efter någon timme och då la jag mig och vilade direkt. Jag har såna sammandragningar just nu så det känns som en konstant mensvärk och nu vaggar jag mig typ fram när jag går , dvs om jag kommer upp från sängen eller soffan.
Så glad över att hon lever. Vilka jobbiga tankar jag hade från barnmorskan till förlossningen. Jobbigt att vara själv men det är ju som det är nu. ❤️

Gillar

Kommentarer

Saynomore
Saynomore,
Jag beundras av dig och din styrka 💞
nouw.com/saynomore
mariariddarsporre,
Åh va skönt att allt var bra! Du är så stark 💞
nouw.com/mariariddarsporre