FÖRE OCH EFTER FÖRRÅD

Hej vänner!
hoppas ni mår bra i värmen.
Idag håller jag mig faktiskt inomhus trots att solen lyser. Inte likt mig, men jag jag är så trött både fysiskt och psykiskt så jag ska nog bara vila idag. Vi åker nog upp till stugan i helgen och då kan jag lapa sol hela dagarna om jag så vill. Tycker det är skönt att lyssna på kroppen och är faktiskt  stolt över mig själv att jag för en gångs skull gör det.

Ok. Det var inte det jag skulle prata om utan vårat förråd. Det var i riktigt dåligt skick och höll typ på att förfalla (haha typ!) pga slarvigt gjort av de tidigare ägarna så vi fick göra om det nu.


Ja men ni ser ju. Inte en enda bräda var fräsch tror jag, så vi valde att riva allting och göra om det från scratch. Eller Linus rev. 😏

Han är så händig! Vi började förra helgen och gjorde klart det mesta då men allt småfix tar sådan tid så det har vi pysslat med när han kommit hem från jobbet. Typ belysning osv.
Jag önskar verkligen att jag kunde så mycket om allt som han gör. Förstå att bara köpa en lampa utan kontakt och sladd och veta vilken elkabel, vilken kontakt, kapa av, sätta fast och hela allting. Eller att riva ett förråd och bara veta hur man ska bygga upp det. Lärde man sig sånt i skolan? 😂 måste varit sjuk den dagen.

Ibland när han håller på och fixar och donar kan jag stanna upp och försöka lära mig, men alltså, jag fattar ändå inte. Får väl se det som att jag fick talangerna i hemmet med maten och han med fixet runt omkring haha.


vi valde att måla det vitt då vi måste göra om panelen inom något åt och då blir det inte grönt 😂

Sååå blev vårat lilla förråd. Verkligen ett fint lyft för huset och känns så skönt att kunna ha det fräscht än att typ gå och sparka på dem fula plankorna och bli irriterad haha. Jag älskar att lamporna gjorde så mycket också.
Så himla nöjd!

  • Nära Bomhus, Gävle

Gillar

Kommentarer