FÖRE & EFTER (SJUKT!)

Så fort vi plussade i dominikanska så började tankarna om var vi skulle ha ett barnrum.
Ja, jag vet. Man behöver inte ha det första tiden. Men vi ville ha det. Vi ville ha känslan av att boa och längta, och tids nog behövs ju ett barnrum.
Våran planlösning hemma är inte den mest optimala. Eller jo, det är den väl men vi hade velat ha en envåningsvilla, men vi bor nu på två våningar och fick göra det bästa av situationen. Det kändes inte rätt att använda sovrummen på övervåningen då vårat är på nedervåningen så vi gjorde som följande:


I anslutning till hallen har vi haft min garderob. Den har verkligen varit drömmen! Kaosig, men drömmen hehe.
När vi la nytt golv så upptäckte vi att ytan var större än förväntat och då slogs vi av tanken att göra ett barnrum där och slå ihop min och Linus garderob till en vi har i sovrummet.


Sagt och gjort. Här blev vi lite tveksamma och tänkte åh nej, har vi gjort något galet? Helt plötsligt kändes ytan något mindre och jag stördes väldigt mycket av fjärrvärmepannan som ändå stått dolt inne i min garderob..

Vi gjorde om allt. Målade taket, satte nya lister, målade väggar och tapetserade. Golvet la vi nytt en tid innan.

Och här är resultatet! Jag är verkligen så nöjd. Det känns som ett mysigt rum och framförallt ett RUM. Så sjukt att det är vårat barns rum. Garderoben gav ju inte sådär mycket wow känsla haha.
Nu har vi skötbord, spjälsäng och lite mys inne i rummet. I vårat sovrum sover colin bredvid oss i sitt bedside-crib.
Vi har jobbat på bra med huset i år och äntligen börjar det kännas komplett. Som oss.

  • Nära Bomhus, Gävle

Gillar

Kommentarer

Ericalinneas
Ericalinneas,
wow blev jättebra!!
nouw.com/ericalinneas
Taliasblogg
Taliasblogg,
Oh men va fint du har gjort det! Verkligen supermysigt. håller också på att inreda barnrum för min lilla flicka som jag väntar nu i oktober ☺️🌸
nouw.com/taliasblogg
Ida Skalk
IP: 82.99.3.229