FÖRÄLDRAGRUPP

Tack alla snälla ni som har läst mitt blogginlägg om vår bil. Så himla sjukt att det är flera som varit med om liknande, såg en artikel från SVT om en kille som varit med om typ precis samma sak.

Igår var en strulig dag med massor av telefonsamtal med Bilbolaget, verkstadschefen och även med tidningen. Vid 15.00 så var det dags för BVC med Colin och det var dags för spruta. Usch, alltså USCH så ont det gjorde i mitt mamma-hjärta. Jag började nästan gråta själv! Linus var med och höll handen han med, det tror jag var bra. Vi har ju hört Colin skrika några (många hehe) gånger även om han är en väääldigt lugn och snäll bebis =) Men det där skriket var fan det värsta jag har hört.

När vi kom hem så städade vi lite snabbt innan träffade vi en tidning angående vår bil. Vi var klara 7 minuter innan min träning började men jag hann ändå. Så skönt!

Älskar denna rengöring från welloteket :) Det är en vinägerbaserad allrengöringsspray med eukalyptusolja så såklart miljlvänlig. Älskar också att jag delar dansen med min mami! Så skojigt.På denna bild ser Colins ögon verkligen bruna ut, eller hur?
Jag trodde verkligen att natten skulle vara jobbig då jag hört att många får väldigt ont och bara skriker efter sprutan, men han sov som en gud. Han har såklart haft ont men och gnytt lite och haft 38 i temp under natten men den försvann ganska fort. Vi hade han emellan oss faktiskt, i babynestet, bara för att han skulle få vara nära och känna tröst. Han sov från 21.30 till kl 02.00 och sedan till 06.00. Jätteskönt.
Nu strax innan lunch så var det dags för föräldragrupp, den enda som BVC styr då det är personalbrist. Men vi var ett härligt gäng som garanterat kommer att fortsätta att träffas. Tycker det känns roligt att hänga med lite mamis!

Gillar

Kommentarer