FLYTTSTÄDNING

Inlägget är i samarbete med Qleano!

Hej vänner,
Hur mår ni? Vi mår bra. Vi börjar allt mer komma i ordning i det nya huset även om det fortfarande ser ut som k a o s. Det är inte lätt med en liten busunge som springer och packar ned allt man har packat upp. Eller som hemskt gärna vill leka med det man inte får, just nu hehe.

Och på tal om att ha en liten kille som tar den mesta av vår vakna tid (såklart!) så valde vi att ta hjälp med flyttstädningen. Vi ville spara så mycket tid som möjligt att vara med honom och vi ville också ha den tiden som blir över till att vara i det nya huset för det sista man vill tänka på då är ju egentligen att man måste städa ur det gamla.
Finns det något som tar emot mer?

Vi letade upp på internet och jämförde firmor men fastnade hela tiden för en. De var bland de billigaste, de svarade snabbt på mina frågor , kändes otroligt trovärdiga och de gav ett fast pris.

Qleano är ett av Sveriges största bolag när det kommer till just flyttstädning. De finns i hela Sverige men jobbar med lokala små städbolag för att utföra uppdragen. Alla bolag går igenom Qleanos kontroller, där de bland annat säkerställer att städfirmorna har F-skatt, rätt försäkringar, betalar arbetsgivaravgifter och moms. Du som kund får hjälp av en kundsupport under hela din flytt, de lämnar alltid fast pris på tjänsterna och har en 14 dagar lång besiktningsgaranti. Perfekt att boka när du ska flytta och behöver spara in på tid och energi!

Jag själv har haft mycket kontakt med deras kundtjänst då de hjälpt mig med mina frågor, men även att hjälpa mig med bokning. För faktiskt, utöver det här samarbetet med radhuset så har de även varit hemma hos oss i nya huset när säljaren valde flyttstädning👍🏼

Jag tänkte att det kunde vara roligt med lite före och efter bilder?
Kolla bara skillnaden här på bänkskivan!

Helt plötsligt blev den skinande ren igen .

Alltså så galet grymma!
Är riktigt sugen nu på att boka hemstäd någon gång i månaden. Hur lyxigt?
Jag är verkligen riktigt nöjd och kommer fortsättningsvis bara rikta mig till qleano .

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229