FINNS INGA DÅLIGA KLÄDER

Bara dåligt väder? Är det inte så man säger? Idag har regnet verkligen öst ned och det har varit en grå måndag helt enkelt.

Jag jobbar ju fortfarande hemifrån så jag vinkade av grabbarna när de rullade mot förskolan imorse och satte mig vid datorn direkt när dem hade åkt. Vi har haft utbildning en större del av dagen så när jag stängde av datorn för att hämta Colin kände jag mig så trött i huvudet.
Tittade ut och såg att det spöregnade men ville gärna ha luft ändå så jag tog cykeln till förskolan. Gissa om Colin blev glad när han såg cykelvagnen när vi klev ut till parkeringen. 😂

Vi lekte lite på gården innan vi tog oss in och gjorde middag. Idag blev det pankofriterad torsk , potatis, ”skolans fisksås”, ärtor och ugnsgratinerad blomkål. Jättegott! När vi ätit upp klädde vi på oss och gick ut på framsidan för att plantera om jordgubbarna, tomaterna och gurkorna. Jisses vad de hade växt, och snabbt dessutom. Linus var snäll och åkte på lunchen idag till jula för att köpa odlingskragar , så nu ska jag förbereda för två till. En med smultron/jordgubbar och en med kryddor / sallad tänkte jag. Det kommer bli så fint när det är klart . 🙂

Dagens härliga! Frukost , mellanmål och middag. Mums 😍

Redo för spöregn 😂👍🏼

Ser lite trött ut nu men när vi lagt på lite gräsfrön och de andra växterna tagit sig så tror jag det blir bra. 🙂 fick tipset om att vänta med gräsfrön tills vi lagt trall så det inte sprider sig så mycket.

Gillar

Kommentarer