FEBER OCH BABYSIM!

I fredags efter sprutan fick Colin feber som ett brev på posten. 38.8 hade han när vi la oss och jag kunde inte sova. Ville bara kolla till honom hela tiden!

På lördagen var febern borta och Linus åkte på innebandy match. Jag och C passade på att ta en långpromenad. Det var så kallt ute men klädde mig varmt.
När han kom hem så åkte jag på träning och sen åkte han iväg igen på match. Det var ett annat lag som behövde inhopp och det är klart han ska köra! 🙂

Vi hade absolut inga planer på kvällen så vi åkte till mamma och Bosse på kvällen och fick middag och spelade kort. Så mysigt och de är så snälla som alltid öppnar upp hemmet för oss. Vi fick en hoppgunga till Colin med. Bosse hade insisterat på att köpa en (ja mamma var nog inte svårövertalad!) men de skämmer verkligen bort Colin. Så gulligt 🙂


Har ni sett den här huliganen då?😂 skulle prompt äta gröten själv! Envis som pappa 🙂Mitt pass som jag körde var så roligt.
Jag körde 21-15-9 på frontböj, utfall och KB marklyft. Sen 15-12-9 på pushpress, rodd och triceps. Sen tunga frontböj, frivändningar och hip trusts. Sån endorfinkick!!

Idag hade vi sån kaos morgon. Alltså ni vet en sån där morgon där man bara skrattar för allt går fel 😂😂

Vi hade ställt klockan på 20 över 8 för vi skulle på babysim och skulle vara där strax efter 09 då det började 9.30.
Vi hade tänkt att colin säkert skulle vakna innan det men Colin vill inte vakna alls 😂
Såååå. Vi byter blöja och ska äta ersättning men Colin bara skrattar och vill busa. Går ju inte att hålla sig för skratt heller 🤭. Jag tänker att vi redan har lite tidspress så jag kokar gröt och det går bättre att få i honom det.
Tills jag ser att han börjar skratta och tar i för kung och fosterland. Ja men, tjena! Ryggbajs deluxe. Av med alla kläder, in under diskhon och skölja av, upp och leta efter en ny body för alla låg i tvätten 😂 och iväg. Haha jag bara skrattade och skrattade. Helt sjukt att så fort man gör upp ett schema så spricker det!

Men har ni sett dessa goa killar då? Vi bokade babysim i samma grupp som Mimmi , Kevin och Calle. Så roligt det var! En halvtimme gick verkligen så fort. Men efteråt, jisses! Första gången jag byter om med en bebis (haha nähä!?) men det var ju inte bara! Och jag har aldrig duschat med Colin heller, hade ingen aning om att bebisar var så hala haha. Tur att Mimmi fanns där och vi kunde assistera varandra 🙂

Colin somnade efteråt och sov i...... 3.5h!!! Haha hur galet??? Vi gick in och tittade till honom hela tiden för vi var så chockade 😂 antar att det tar på krafterna att bada och busa 🙂

Jag och L passade på att träna ett pass hemma under tiden. Så roligt att göra det ihop! 

Vilken härlig helg och framförallt en härlig söndag. Så himla glad i min familj!

Gillar

Kommentarer