FANTASTISKT!

Wow först vill jag bara säga tack till alla er som skrivit här på bloggen och instagram om tipsen på BB-väskan. En del kunde jag ta bort och en del lägga till. Jag ska gå igenom den en gång till, har bara packat skötväskan till mini och jag och L har en gemensam som vi inte har packat än haha.

Hur mår ni? Jag mår helt ok. Är så otroligt känslig just nu! Antar att det är hormoner. Igår vankades en mysig dag med L. Vi åkte tidigt på morgonen till ett badställe exakt 7 minuter från oss hehe. Drömmen!


Det är där vi har hängt ganska mycket denna sommar men åh det är ju så mysigt. Knappt något folk där, smilla får bada och det ligger såå nära.

Sen väntade dagens, eller ja, månadens bästa. Gravidmassage hos bästa Jenny på Jelimassage (länk!) . Är det något jag är glad över just nu så är det att jag verkligen unnar mig gravidmassage under graviditeten. Jag vet inte hur jag hade gjort annars?
Min kropp känns så mycket fräschare efteråt. Den känns stark och pigg! Jelimassage har haft ett kanonerbjudande under sommaren på gravidmassage och jag vet att ni är väldigt många som bokat hos henne. Jag är glad för det! Att ni också unnar er välmående.
Igår var min kropp trött och seg och verkligen i behov av en massage. Jenny fick ut fantastiskt mycket knutar och låsningar och jag har träningsvärk i ryggen idag hehe.


Till middag blev det kycklingfärsköttbullar med gräddsås, lingonsylt, smörgåsgurka, sallad och vitkål. Så mumsigt!

På kvällen så åkte vi ner en snabbis till Gävle stadsfest. Alltså jag älskar sånt!! Vet inte varför men tycker det är så mysigt. Däremot fick jag jävligt ont efter ett tag i magen och vi åkte hem direkt och la oss i soffan. Det var kul att komma ut litegrann trots att jag var ett jäkla nummer från att vinna på chokladhjuler haha. Denna höggravida tjaj började gråta på vägen hem haha! 

Är så himla ledsen att limpans semester börjar lida mot sitt slut. Vi har verkligen haft det grymt tillsammans, som alltid, men jag blev glad när han sa att det var hans bästa semester någonsin. ❤️ Vi två!❤️ när mini kommer så har han tagit en semestervecka till + 10 pappadagar, så då är vi hemma ihop 3v igen. Mysigt!

  • Nära Bomhus, Gävle

Gillar

Kommentarer

Mikaela
,
Känner igen den där värken du beskriver (tror jag!). Hade samma när jag väntade vår dotter, gick jag för fort eller för långt högg det till i magen och då fick jag sakta ner och luta mig framåt så blev det lite bättre. Men måste sett rätt roligt ut när jag vankade fram nästan dubbelvikt 😅 bm trodde det var ligamenten.
Om jag skulle packa väskan igen hade jag packat ner något att roa mig med. Typ kortlek, korsordstidning eller nåt att läsa. Vattnet gick en måndag för mig och hon föddes på onsdagen, fick stränga order om sängläge och fick medicin för att få igång värkarna efter 1,5 dygn. Så fram tills dess var jag rätt uttråkad. Lycka till, ni kommer fixa det galant!