EN TYPISK SÖNDAG

Har ni haft en mysig söndag?
Vi har verkligen haft en klassisk söndag. Colin vaknade vid 09, matade honom och sedan har jag varit och storhandlat inför veckan. 🙂 tycker att det är så skönt att ha det gjort så är kylen full till veckan.
Sedan tog vi en härlig långpromenad i det fina vädret. Seriöst, det var typ 20 grader och strålande sol i Gävle idag ? Som en sommardag! Bara därför ville vi njuta lite extra så det blev en väldigt lång och härlig promme.


Vi kände för att besöka gymmet också, så vi passade på när Colin precis hade ätit klart igen haha. Känns som att han äter heeela tiden 🙂 men det är bra, då växer han ju ❤️


Idag körde vi lite bänkpress, militärpress, KB marklyft osv. Jag vågade köra 30kg på bänkpressen och 20kg på militärpress idag. Det är ändå 8 v sen jag opererades så vill inte skynda för mycket, efter 12v kan jag börja köra lite tyngre dvs lägga på lite vikt så jag är stolt att jag tar lite småsteg framåt. 🙂 blir lite mer peppad då! 

Vi åt världens godaste caesarsallad till middag efter det och har nu bara myst i soffan. Linus mamma kom nyss förbi och överraskade oss med lite matlådor, vilket lyx 😍😱

Nu inväntar vi att Colin ska vakna till så att han kan äta en sista gång innan vi också gör kväller 🙂 ser fram emot en lugn måndag haha. 

Hoppas att ni får en trevlig söndag kväll ❤️❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229