EN MÅNDAG MED MIN FAVORIT

Colin vaknade vid 6.20. Haha Snark!! Jag var så trött. Han brukar sova iaf till 07.30-08.00. Jag vet inte om det var för att han hade lite tufft med magen , var rastlös eller om han vaknade när Linus skulle upp. Linus har tagit matningen innan han åker till jobbet, men inatt skulle vi prova att han tog den första matningen så då kanske Colin vaknade av väckarklockan? 🙂

När både jag och Colin vaknat till liv tog vi en härlig promenad. Jag glömde mitt headset hemma , har nog slarvat bort det 🙊 men vad konstigt det var att gå utan en podcast i öronen.


Jag brukar låta Colin sova kvar i vagnen på trallen tills han vaknat till. Medan passade jag på att göra lunch/middag. Hade ingen lunch hemma så passade på att göra ett storkok med vegetarisk chili con carne så vi har till middag och matlådor till veckan. 🙂 så skönt att ha det klart. Då kan Linus bara ta det lugnt när han kommer hem.
Sen hann jag även städa huset lite snabbt, hänga all tvätt och fixa med ett samarbete.


Sen busade vi massor ! Så himla roligt att märka att han är med när man pratar med honom. Han älskar verkligen musik så jag sjunger mycket för honom. Vi har en Spotify-lista med massor av barnlåtar som vi plöjer igenom haha. Hans ögon följer med och blir sååå stora!
Vad tror ni att han kommer få för ögonfärg? 🙂

Sen kräktes han ned sig själv så vi fick ta ett bad och byta kläder. Inte mig emot. Att byta kläder alltså. Tycker det är sååå roligt att få klä han i fina, söta kläder haha 😘 nu har han fått gymma lite. Han somnade dock ganska snabbt och jag ska passa på att äta ett stadigt mellanmål. Jag ska iväg runt 17 och behöver stå mig till middagen efter det🙂 längtar efter att Linus kommer hem och se på någon film ikväll tillsammans.

Gillar

Kommentarer