EN MAGISK SÖNDAG!

Sån härlig söndag vi har haft idag. Blev nästan glad över att det regnade för då kan vi hålla oss inne utan alla måsten ute i trädgården 🤣
Jag fick lite sovmorgon efter en bökig natt med Colin. Vi gör lite så, jag tar alla nätter och linus brukar ta mornarna. Vid 09 vill jag dock vara uppe så brukar ställa klockan ändå trots att jag kanske borde ta tillfället i akt att sova.. nästa helg kanske ;) nu väntas en veckas jobb. Känner verkligen mig så gravidtrött just nu och att jag har så ont i munnen ännu. Men nu borde snart antibiotikan hjälpa.

Vi gjorde en mumsig smoothie tillsammans när jag vaknade och åt frukost tillsammans innan grabbarna gick ut och krattade upp all mossa ute på baksidan och jag städade inne och planterade om några växter .
När Colin somnat för första vilan så la vi oss i soffan och bara tog det lugnt, har nog hänt en eller två gånger sen vi flyttade in i huset så det var välbehövligt.
När C vaknade så bakade vi en pizzadeg, granola, en kanelbullesockerkaka och jag gjorde en hallonsirap.
Skrev till josephine och Jocke och frågade om de ville äta middag med oss och de ville dem. Så roligt och härligt med lite häng ❤️ Colin har blivit så trygg med dem och det är roligt att se allt bus. ❤️

Vi avslutade kvällen med fika och film, en perfekt söndag om ni frågar mig!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229