EN MAGISK HELG

En sådan mysig helg vi fick till. Fredagen kanske vi kunde ha undvikit pga all oro och sjukhusbesök men lördagen och söndagen. Wow!
Vi åkte till Uppsala för att hänga med våra fina vänner jessica, viktor och Melinda 🙂 vi mös massor, kollade fotboll, hämtade pizza, dem badade i deras pool (jag ska helst inte bada) och jag mös massor med min favoritunge.

Bästa poolvakten!

Jag och Linus hade sådan rolig bilresa hem sen haha. Han hade kanske tagit en eller tre öl ”för mycket” och vi lyssnade på E-Type typ hela vägen. Citerar Linus ”det här är fan min favoritartist” . Söte.

Söndagen bestod av att fixa klart det allra sista på förrådet. Jag hade sammandragningar deluxe men hängde på det jag kunde och annars satt jag med bara. Tycker det är viktigt, att han inte behöver vara själv och fixa 🙂
Smillan var lös som vanligt men blev helt plötsligt rädd för spikpistolen och stack in under grannens nybyggda trall. Alltså PANIKEN! Hon kom in jävligt lätt men hade problem att komma ut och att andas pga stressen så jag gick över till grannen och frågade om vi kunde skruva upp några av deras plankor. Så pinsamt haha. Till slut kom hon ut och tuggade fragma. Så stressad!
Fattar inte att hon alltid ska gå under saker!

Nåja, jag gosade ett tag med henne och sedan blev hon lugn. Jag och L åt hemmagjorda burgare och lade oss i tid men kunde inte sluta prata med varandra förrän sent på småtimmarna. Sånt tycker jag är så mysigt. Bara ligga och kramas, prata och att drömma ihop ❤️

  • Nära Bomhus, Gävle

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229