EN LUGN OCH SKÖN HELG!

Goddagens! Eller godkväller. Så himla skön helg vi har haft.
Vi sa att vi inte skulle göra några planer alls denna helg. Dels för att L var trött efter några dagar jobb men jag var också såå trött efter ledigheten vi hade, helt sjukt haha. Men vi hade full rulle hela tiden och även om det är underbart så är det så underbart att verkligen få känna att man landar sen och att man inte behöver göra något överhuvudtaget, förutom att pussa liiiite extra på Colin då =)

Så vi har tagit dagarna som dem kommer. Vi åt en härlig långfrukost tillsammans och Colin fick gröt.
Igår på fm var jag och tränade med mamma och bosse. Vi körde Deck Of Cards och det var så skojigt.

Vi körde:
- Squats
- Push press
- Marklyft
- Russian twist

J1 - 20 burpees
J2 - 30 cal rodd
J3 - 10 manmakers

Bosse och jag körde i lag och peppade på lite extra!


När jag kom hem från gymmet så väntade massor av mys. Dessa lår är ju så gooooa. Man vill bara bita i dem!

Sen kom min fina Ida på besök. Eller vår fina Ida kanske jag ska säga <3 Tänk att hon har funnits i vårat liv så länge nu och är en självklar person i vårat liv! Jag höll på att göra storkok av korvstroganoff när hon kom hit så vi passade på att äta lite, dricka lite kaffe och busa med C. Under tiden kom även mamma och bosse förbi och sen pappa och nina. Haha, fullt hus!

Idag var jag verkligen SÅ himla trött , jag vet inte vad det är med mig? Måste nog börja ta D-vitamin tror jag, tar ni det? Alltså det tar inte slut, oavsett om jag sover på nätterna eller om jag sover under dagen. Självklart sover jag inte lika bra som tidigare, men jag har inte sovit en hel natt på ett år (graviditeten och småbarnstiden) så jag borde ju vara van.

Tänkte att träningen kunde ge mig lite energi och även om jag var sååå trött så peppade Linus mig att åka iväg för lite egentid. ÄLSKAR att han ser mina behov.

Firar att jag kommer i mina träningsbyxor som jag inte haft på 1.5 år typ!

Nu har vi precis varit ute och gått en liten promenad. Vi brukar passa på när Colin sover sista gången för dagen, runt 18-18.30 =) Jag gjorde precis en kopp te och nu ska vi se på vår tid är nu!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229