EN KONSTIG NATT

Åh inatt hade jag verkligen problem att somna om efter alla gånger jag sprang på toa, vilket blir ett antal gånger nu 😅. Jag vaknade nästan med panik de gånger jag var upp för jag trodde vattnet skulle gå. Det var precis som att det bara skulle knäppa till. Otroligt obehagligt men jag försökte tänka att antingen inbillar jag mig eller så är något på gång. Jag hoppas på det förstnämnda och försöker tänka för mig själv att jag ska vila.

Vid 06.00 började jag jobba för att få tankarna på annat och det var skönt. Det är jobbigt psykiskt nu när jag faktiskt inte vet när det kan hända för det kan ju hända när som helst känns det som..

Jag har varit obotligt trött idag med så jag passade på att vila när jag hade lunch. Konstigt nog börjar jag känna mig besviken över att jag är såpass trött och har så ont.. jag har nog för höga krav på mig själv och måste sänka dem. Det är mindre än 5v kvar till lillan kommer och det bästa vore ju att bara slappna av men då blir det jobbigt med ångesten istället. Pest eller kolera typ.

Vid 15.30 tog jag en promenad till camilla som haft Colin över dagen. De var ute och busade så jag och Lilleman tog en promenad hem igen. Tur vi bor nära. 🙂
Vi åt lite middag när vi kom hem, tog en dusch och busade lite innan linus åkte på innebandy och jag nattade Colin. Låg kvar en stund och bara gosade med han. Älskar verkligen nattningen, den är såå mysig (vid bra dagar haha).


Nu har vi ätit nybakat frallor till kvällsfika och jag har precis lagt mig i sängen. Colin vaknade till och ville bara vara nära så jag tar det som ett sign att jag också ska vila. 😍👍🏼Gillar

Kommentarer

artist
artist,
Kram till dig!💓
nouw.com/artist