EN DAG MED MYCKET VILA

Så efter ordination igår med att vila har jag tagit det väldigt lugnt idag.
Jag vaknade runt 06 och då gjorde jag och collban en smoothie som vi åt till frukost. Kort därefter vilade jag någon timme medan grabbarna röjde loss här hemma. Vi åkte iväg till granngården för att hämta upp ett paket och sen till stigslund för att hämta upp lite fina saker jag fyndat. Ja, limpan fick agera ombud och fixa allting.

När vi kom hem skulle collban sova och efter ett tag kom mamma och Bosse förbi med en babyshower present. Den blev inställd förra helgen då det var många som var sjuka.
Sen kom jessica och Viktor med familj förbi och jag fick träffa min guddotter för första gången. Livet har kommit emellan med renoveringar och sjukdomar för oss båda . ❤️

Viktor hjälpte till lite på altanen så att ramen blev klar och när de brummat hem åkte vi på äventyr igen. Linus jobb, byggmax och Ica. Jag och collban sitter alltid kvar i bilen och busar. Han spelade Bolibompa idag på min telefon och älskade det haha.
Nu har vi inte gjort så mycket. Tagit en varm dusch, ätit tacos, myst massor och jag nattade collban i vår säng medan linus och Bosse kämpar på med altanen.
Världens bästa Bosse är här och hjälper till trots spöregn. Vad säger man ens!! Han är bäst!
Jag var precis ut med hönökakor med stekt ägg till dem, då de nybakade kakorna var för snålt tydligen ;)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229