EN BIL KOMMER LASTAD

Eller ja, inte bara en men många rundor blev det. 4 st proppfulla stora bilar för att vara exakt och sen lite småfix som var kvar tog vi i våran bil.

Igår började vi flyttdagen.
Jag och Colin höll oss lite på sidan. Eller vi båda hjälpte till att packa. Jag packade i och han packade ur ;) vid 11 så var han trött och då åkte vi till min mamma för att vila där.
Under tiden så packade Linus och Camilla en bil full och efter det kom mamma och Bosse dit till radhuset för att hjälpa till. De höll på ett bra tag och sen när Colin vaknat gick vi till huset för korvlunch med sällskapet. Efter det gick mamma med Colin hem till henne och jag började att packa upp lådor.
Alltså jisses det var kaos överallt och jag visste knappt vad jag skulle börja. Jag bestämde mig iallafall att försöka göra klart ett rum i taget så jag började med köket och där blev jag ett tag.

Jag tror de höll på med att tömma huset till 17 och efter det bjöd vi på pizza och sallad. Vi tog en åktur hem på ca 30 sekunder haha. Nä men nästan, vi bor ju gatan bredvid nu där jag växte upp och där mamma bor. Känns mysigt ❤️ När Colin somnat hemma så fortsatte jag och L att fixa. Det var ganska kallt så vi tände ljus överallt. Vågade inte tända en brasa för visste inte hur man gjorde haha.
Jag skulle säga att dagens plan har gått i samma tema. Vi har fixat det sista i radhuset, tömt förråd och tagit ned lampor. Sen har vi bara röjt här. Colin har varit lite med farmor och sen bjöd de på världens godaste middag. Rostbiff, potatisgratäng och sallad. Alltså åh, det behövdes efter en dag utan riktig mat . Hela familjen passade även på att ta en dusch där då vi inte kommer kunna duscha hemma förrän till helgen förhoppningsvis 😂

Och nu när vi kommit hem så kom Camilla förbi och hjälpte att bubba i garaget. Wille, thilda, Louise, mamma och Bosse kom för en husesyn med. Jag tände en brasa och har nattat Colin ❤️
Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229