DROG UT SONDEN...

Åh vår kille börjar nog tröttna på sonden haha. Sonden är det som sitter på hans kind, och där får han mat igenom. Även mat via mig när jag ammar.
Vi har provat att ge flaska och det går bra, så när han slet ut den i söndags kväll körde vi flaska fram till sjukhusbesöket på måndags eftermiddagen. Det gick jättebra!

Det blir ju även lite mysigt för Linus som får vara nära och mata. Sonden är ju inte direkt någon mysighetsfaktor haha.

Så igår var det måndag och den började med en långpromenad på morgonen med Camilla. Jag gick mina första 5km i sträck efter operationen och det kändes faktiskt bra. är så glad för babysteps.  När vi kom in från promenaden så körde jag mamma-mage och jag tog även 2kg hantlar och körde axlar. När jag ammar så får jag otroligt ont i axlarna och jag vill börja stärka upp dem men ändå inte skynda fram, så det kändes perfekt.


Dags för besök på sjukhuset och han hade gått upp till 2614 gram. Så kul!
De frågade hur vi ville göra med sond osv. Antingen amma och ge flaska eller amma och ge sond. Även om vi helst vill ta flaskan då det är smidigare så måste vi försöka tänka på amningen och vi försöker ett tag till med sonden och ser om jag släpper till mer mjölk om han blir mer sugen, om det ens går? Haha tycker att jag ammar hela tiden. Igår satt jag från 15 till typ 20. Helt galet! Böt bröst efter ett tag och höll på så.
Han kanske får i sig tillräckligt, men vi ser att all amning är bonus och att jag har ”fri amning”. 🙂

På tal om att amma. Nu vaknar lilleman och det är dags att amma! Vi hörs ❤️

  • Nära Bomhus, Gävle

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229