DET TAR SIG!

Jag och L vill ju bygga trall på både fram och baksida, helst igår haha, men då vi har ett helt underbart land med jordgubbar, pioner, björnbär etc på framsidan så måste vi flytta det då vi vill ha trallen längs hela framsidan. vill gärna flytta på det nu innan det tar sig ordentligt så att växterna får en chans att hämta sig och kunna växa på nya stället. Såå, dagens projekt - flytta landet !
Vi började med en cykeltur hela familjen på 6.5 km. Colin älskar cykelvagnen, det ser ni på bilden. 😂 Så fort vi går utanför dörren springer han fram till den och vill sitta där i , haha.

Mamma och Bosse kom förbi och hjälpte oss. Det var stora buskar som skulle bort och de vill inte att jag ska göra så mycket (vilket kanske är förståeligt såhär i v 32) så jag pekade mest var jag ville ha allt.. 😅
Vi fick åka och handla någon extra pion då jag älskar dem blommorna och praktlysingarna satte vi på baksidan enligt mammas förslag då jag inte ville ha dem i landet - så bra! Då blir det en fin avslutning på tomten på baksidan med.
Det blev sopplunch för collban ute i solen mellan regnet och sen sov han två timmar.
Då passade vi på att jobba lite mer och efter ett tag kom pappa och Nina förbi på fika. Så trevligt!

Vi brummade till Camilla och Tomas sen för att bada jacuzzi och det var så skönt och mysigt. Haft såna problem med fogarna på senaste.. igen.. så skönt med lite värme!

Vi köpte med oss sallad från pizzerian hem och nu sover Colin. Jag har precis städat och gjort en chokladgranola och en apelsinmarmelad. Nu tänkte jag plantera mina två vidjehortensior på baksidan. Åh vad jag längtar till att se dem växa upp! De är ju så galet fina. Vill gärna ha rosa med, får se om de finns några. 😌

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229