DET HÄR MED ARGA RYNKAN.

Till er som följt mig ett tag vet att jag gärna provar på nya saker. Jag är inte rädd av mig utan provar hellre och blir positivt överraskad 99.99999% av alla gånger. Kan jag vara 110% nöjd så är jag verkligen det denna gång.

Jag vet att många rynkar på pannan och blir helt anti så fort man säger botox. Folk slutar lyssna och har bildat sig egna uppfattning och där står de fast.
Jag ska inte sticka under stolen med att det senaste två åren har varit galet tuffa för mig, oss, och det har verkligen satt sina spår. Speciellt i ansiktet. Jag tycker att jag har sett 10 år äldre ut. Jag har hatat, övervägt, försökt att älska men jag vill bara ha bort det. Och vi pratar såklart om den arga rynkan och en sluttande överläpp. Jag vet inte om det är alla litet tårar och ilska, frustration och sorg som satt sina spår, men jag ville få det väck.


Så jag gick till min vän Annica som håller hus på Gamla Gefle spa. Hon är utbildad sjuksköterska och hudterapeut och det känns så tryggt. Jag behövde verkligen expertishjälp och frågade tusen frågor innan. Ni vet hur jag är.
Här är skillnaden efter en vecka.


Jag ville inte ha ”fyllda” läppar utan jag ville ha ett naturligt, fint plut. Min överläpp var den vi fokuserade och behandlade med botox ovanför själva läppen i musklerna. Är galet nöjd.

Jag fick jättemycket frågor på IG och tänkte besvara lite här.

Gjorde det ont?
I pannan tyckte jag inte att det kändes så mycket, men strax ovanför läppen gjorde det lite ondare och det satte igång min tårkanal. Lätt värt det dock.

Vad kostar det?
Olika för vad du vill göra för behandlingar. Kolla här för priser. Jag vet dock att hon har ett erbjudande till den 16/2. Så 10% rabatt för 1 person, bokar ni 2 personer får ni 20% rabatt och 3 personer 30% rabatt 🙂🥰🙏🏼

Hur länge håller det?
Effekten kan hålla i sig upp till 6 månader.

Hur nöjd är du?
110%! Det är knappt någon som sett att jag har gjort det förrän jag har sagt det, och det är det fina. Det handlar ju om att JAG ska vara nöjd och se skillnad. Och det gör jag ju! Verkligen!

  • Nära Vikingavägen , Gävle

Gillar

Kommentarer