DET GÅR FRAMÅT

Dagarna hemma flyter på och imorgon har vi fått vara hemma en vecka. Tiden går verkligen fort.
Det har varit så härligt att få vara hemma. Kunna sova i sin egen säng, göra egen mat, gå på promenader. Helt enkelt slippa sjukhuset!

I fredags var vi inne på kontroll igen. Jag tror vi kommer åka dit ca 3 ggr i veckan.
Han hade gått upp till 2560 gram! Jätteskönt. Vi har ju minskat maten lite de gånger han ammar för att se att han känner hungern så jag tror inte det går lika fort nu. Längtar tills han är över 3kg!


Också skönt att kunna ha sina vanliga kläder igen!

I fredags kom Linus mamma och hennes man till oss för att fira mig lite i förskott och bjöd oss även på middag. Vi önskade caesarsallad då Camillas caesarsallad är helt magisk 😍

Vi är hemma typ hela dagarna förutom när vi är på sjukhuset och myser massor. Det är så roligt att lära känna Colin!

Han hatar verkligen att ha saker på fötterna och jag blir så full i skratt för jag är likadan! Alltid när jag får chansen drar jag av mig strumporna på sniskan och Linus får panik på mig haha..
Colin sparkar rakt ut om han får något på fötterna. Vi har låtit han sova endast i blöja på nätterna och han sparkar av sig filten direkt så nu har vi köpt lite pyjamaser. Inatt sov han mycket bättre, utan filt ;)

En utav överraskningarna denna helg var att min bror kom hem från Norge. Wow så roligt. Jag har verkligen saknat honom, har inte träffat han sen Grekland i början av juni. Nu är han här och får träffa Colin för första gången!

Och slutligen.. det bästa just nu = sova ute ! Han sover såå bra där och det måste ju vara så skönt 😍

Nu har jag precis ätit lite mellanmål och ska göra mig i ordning. Vi tänkte äta lite middag hos mamma idag när det är så fint väder så kan C vara i vagnen och sova. Perfekt nu när vi ger mat var tredje timme och hinner göra lite annat än att bara mata mata. Vi har börjat ge lite ersättning på flaska nu istället för att bara ge på sond! Det går bra 🙂 

  • Nära Bomhus, Gävle

Gillar

Kommentarer

felicia
,
https://mammasidan.se/baby/daerfoer-ska-inte-babyn-ha-kudde
wickanahlin
wickanahlin,
Skulle aldrig gå emot vad läkarna på neo / bvc / bm säger vad som är säkrast för vårat barn 🙂
nouw.com/wickanahlin