DET BETYDER MYCKET!

Tack snälla fina ni för all pepp kring amningen. Både här via bloggen, facebook och via IG. Det betyder verkligen såå mycket. Dessutom är det skönt att känna att man inte är ensam, att faktiskt dem flesta har stött på problem kring amning tidigare eller är i det stadiet nu.

Idag är det fredag och vår fjärde fredag tillsammans med C. Tänker tillbaka på dem första två fredagarna som vi hade när vi låg på sjukhuset och tittade på postkodmiljonären och åt riesen-kola. Haha lajvet.
Vi har faktiskt haft en ganska lugn fredag. Colin har varit ovanligt trött inatt och sov jättebra, kanske pga stöket natten innan. Vi ställde klockan på 00, 03, 06 och 09 och jag tror bara att han vaknade någon gång innan klockan vilket aldrig hänt typ. Jag ammade alla gånger och han fick bara 30 ml sond, så jag hoppas att vi är på väg att slippa sonden snart.

Jag kände mig pepp på träning så jag gjorde lite hemmaträning med hantlarna och gummiband. Det är väldigt lätt träning jag kör och går efter sjukgymnastens rekommendationer men det är hemskt skönt att få jobba lite med axlarna och kroppen. Axlarna är något som verkligen blivit påverkat av amningen och där är jag lite ledsen över att jag inte fick träna under graviditeten och fortsatt hålla igång dem. På tal om träning så skrev jag idag till världens bästa Anders som äger gymmet jag tränar på att jag är redo för lätt träning igen och om han kunde "godkänna" mitt kort som varit helt ur bruk sedan i februari. SÅ KUL. Om lilleman tillåter så tänkte jag försöka mig dit imorgon och köra ett lätt kom-igång-pass. Jag kommer att behöva en period på ca 8-12 veckor där jag kör lätt, men det är såå roligt att bara få röra sig! Allt beror såklart på hur han är. Han har varit väldigt beroende av närhet och att amma idag, så jag vågar inte ta ut det i förskott och vill han ha mig nära så är det såklart där jag ska vara =) det visar sig!

Idag har min lillebror och lillasyster varit här på middag. William åker hem till Norge imorgon efter att ha varit i Gävle en vecka så vi åt middag tillsammans. Mamma och min ena lillasyster är sjuk, så det blev en "halv-familje-middag" ;) Himla mysigt iallafall. Så konstigt att tänka att nästa gång Wille är hemma är kanske kring jul och då är Colin ganska mycket större än nu, haha galet.
Jag och L har nu varit ute och gått en promenad, Colin sover ute i vagnen och nu väntas fredagsmyyyyys för oss. :) Tack livet!

Imorgon väntas besök på sjukhuset igen. Hör av mig efter det, håll tummarna.

Gillar

Kommentarer