DET ÄR INTE SANT!

Haha men jisses, vilken start på resan vi har haft. Det är bara att skratta och inse att såhär är det för oss, tajkon family!😂
Det började med att vi blev sen hem till mamma. Väl där började vi fundera på var Malin, min syster, är. Vi försöker ringa 100 ggr men inget svar. Efter ett tag inser vi att vi måste åka dit, men ingen vet vad gatan heter utan vet påt ungefär var lägenheten ligger. Hon har nyligen flyttat och jag har aldrig varit där.
Iallafall så hittar vi rätt och hon sover. Haha hon har alltså råkat somna och glömt ställa klockan. När hon vaknar i all hast så vet hon ej var passet är, men hittar efter ett tag. Vi åker iväg men hon kommer på att hon glömt medicin så vi måste vända.
På Arlanda blir det krångligheter med att checka in och planet är försenat en timma och när vi kommer fram på kreta så strular det med väskorna så jag får vänta i säkert en timma på min haha. Till slut bara skrattar man hehe.
Familjen ❤️
Vi är framme i villorna vi har hyrt. Åh dem har sådant dröm läge. Nu är klockan halv 7 och solen lyser starkt på terassen! Är så nöjd med villorna vi har hyrt. Så himla fint, ska visa er! Och världens bästa läge.

Gillar

Kommentarer

Isabellehamrin
Isabellehamrin,
Härliga bilder!😍☀️
nouw.com/isabellehamrin
Faronsson
Faronsson,
Underbart! Ha det bra nu😍
nouw.com/faronsson