DATE NIGHT @BLACKSTONESTEAKHOUSE

Vi båda var lite nere idag, inte så konstigt kanske, så vi valde att gå ut och äta på tu man hand. Vi provade det nya stället här i Gävle - blackstone steakhouse. Har ni hört talas om det?
Det går ut på att man tillagar sin egna mat på en lavasten som är 400grader, om man väljer en sån rätt från menyn.
Det första som slog mig när jag gick in i restaurangen, som förresten ligger snett mitt emot Forex (ni gävlebor vet!) var miljön. Alltså åh, så mysigt. Kan jag få bo här? Stolarna och lamporna ville jag tjuva med mig hem hehe.

Vi spanade in menyn och hade svårt för att välja haha. Det fanns galet mycket gott. Vi hade en sjukt bra servitör som verkligen gav en fin service. Skojig och hade en fin kunskap!

Till slut så valde jag veggie mixed grill som var tzatspett, tofu och halloumi med pommes. Linus valde svensk oxfilé med potatisgratäng. Man får välja ett tillbehör till och två såser. Såhär ser det alltså ut när maten kommer in, som för övrigt gick väldigt fort. 🙂

Så magiskt gott alltså! Jag gillade att för min del fanns det en hel del att välja på. Det blev aldrig tråkiga smaker. Dels för att man fick med lite krydda själv och för att det var väldigt goda såser. Och blandsalladen var verkligen god med härliga nötter i.

Till efterrätt så delade vi på en ”Blackstones melting chocolatebomb” och det var en sån där rolig efterrätt man har sett på fb osv, när dem häller smält choklad över denna goding. Om detta var magi för smaklökarna - Well yes. Även här bjöd servitören på en fantastisk service! Jag tog även in en alkoholfri strawberry daiquiri och den var jättegod och väldigt fin att titta på.

Ni som bor här i Gävle eller med omnejd - ni måste besöka detta ställe. Jag är verkligen toppen nöjd. Bra service, grym mat och konceptet känns väldigt roligt. Jag är övertygad om att denna resturang kommer gå bra 🙂

Gillar

Kommentarer

IsabellePettersson
IsabellePettersson,
Så mycket gott😍
nouw.com/isabellepettersson
IP: 82.99.3.229