DAGENS SYSSLOR!

Alltså vilken dryg natt jag hade inatt. Sov så sjukt dåligt. Somnade inte förrän 04.30 och 04.50 gjorde Colin morgon. Linus tog han och gick upp så jag kunde sova någon timme till. Vid åtta vaknade jag av att jag hade så ont i munnen. Det är några dagar sedan nu jag drog mina visdomständer och det gör ondare och ondare för varje dag. Som tur var hade vi en gammal bitring till Colin i frysen som jag gick upp och hämtade och la på kinden ett tag. Somnade om till strax efter 09. Skönt med någon timme sömn iallafall ❤️

Vi började fixa massor hemma då och när Colin skulle sova så tänkte jag försöka vila med han men ibland när man sovit dåligt så blir man typ övertrött och inte kan sova? Så jag hoppade in i en dusch och blev piggare efter det. Skönt! Jag gjorde pannkakor till familjen när Colin vaknat och vilken succé det blev. Vi åt dessa med vaniljkvarg och sockerfri hallonsylt. Jättegod mix av proteinpannkakor, ni hittar de här!

Vi har fortsatt att städa och rensa här hemma hela dagen men vi tog en paus för en middag hos mamma. Älskar att vi setts fredag, lördag och söndag haha. Det blir så när man bor nära (även om jag tror att Colin lockar galet mycket 😅).


Och!! Titta här vilken skillnad på garaget 😍😍

Gillar

Kommentarer