DAG 8 I UPPSALA.

​Dessa bilder symbolerar verkligen tiden i Stadsparken idag hehe. Linus och Bosse som står och väntar o ba "men kan vi gååå vidare elleeeeer" och mamma som är överlycklig över allt grönt som fanns! Hehe. 

Vilken magisk dag vi har haft. Idag kom min familj på besök på dagen. Mamma, bosse, smilla, mormor och Louise ❤️ Gud vad jag har saknat den. Det är helt annat när man är iväg på semester för på något sätt är man ju borta frivilligt och att vara en timme bort utan möjlighet att kunna ses hela tiden när man är van med det är så jobbigt.
Åh smilla blev så himla glad när vi träffades ❤️ älskade älskade hund, vad jag gillar dig.
Vi gick runt i Stadsparken litegrann, tror mamma och mormor blev helt kär i parken hehe och sedan gick vi genom stan till ett ställe och lunchade. Pizza och pasta blev det för gänget och det var så himla gott och mysigt. ❤️ vi satt på en uteservering så Smillan kunde vara med också såklart.

Världens bästa hund ❤️ och en bild på domkyrkan såklart , standard 🙂

Efter några timmar skjutsade de oss till sjukhuset igen. Jag grät så mycket när vi sa hejdå. Försökte vara stark och inte gråta men alltså det är så svårt. Vi hade tid 13.30 hos en läkare och skulle kolla ytterligare saker. Jag har känt lite mindre fosterrörelser de senaste två dagarna och känt mig lite rädd så jag bad om ett ul. Bebbe hade dock bara ändrat ställning och ligger nu på tvären. De har sagt att den kommer ligga kvar i säte tills förlossningen men tydligen inte 🙂 vi gjorde även en massa prover så vi ser om bakterierna försvunnit ur kroppen min. Det gjorde ont , haha. Vi försökte även få klartecken kring Åbo då vi inte hört något mer. De kan ju inte säga varken eller men idag sa hon att vi ska ställa in oss på det då det mest troligt blir så. Vi har så mycket praktiskt att fixa innan det så vi hoppas vi får tag i kuratorn antingen idag el imorgon så hon kanske kan ge oss mer info. Det är psykiskt jobbigt att inte veta heller.
Jag vet att det kommer bli någon plats ledig på neo nu men läkaren sa att det står några på kö för att komma dit samt att om det skulle finnas plats på tex fre kan det ändras på lör. Det känns på något sätt bra och dåligt att åka, om det nu blir så.
Bra, för att jag kommer vara tillsammans med Linus. Han kommer att bli sjukskriven då pga jag ej får vara i ett annat land själv. Då är vi nära varandra om något kommer hända och närheten av han är det enda jag behöver på detta stadie.
Dåligt, för jag har alltid trott att tryggheten skall vara här i Uppsala och det kom så himla plötsligt och vi kommer ännu längre bort från familjen. Det har känts jobbigt att inte få träffats på flera dagar och tänk va det kommer kännas då med flera månader..


På eftermiddagen kom världens bästa Carro (som jag nämnde i tidigare inlägg) och knackade på vår dörr. Vi bor båda två här på Ronald. Vi satt ute och pratade ett bra tag och jag fattar inte hur tiden bara flyger förbi för det känns som att man träffas i fem minuter bara fastän det är betydligt längre. Det är väl så när man har mycket att prata om och verkligen klickar. ❤️ Imorgon kommer de åka hem och vi åker ju eventuellt iväg på fredag så det kommer dröja ett tag tills vi ses. Hon hjälper mig med mina frågor varje dag i vilket fall men gissa om jag längtar tills vi får träffas med båda våra små längre fram 😭❤️

Nu på kvällen kom Linus syster och kille hit. Alltså denna dag har varit helt jävla underbar. Vi var ute och åt på en mysig restaurang här i Uppsala som var grekisk. Den låg precis vid ån och det var underbart fint där. Och maten. Alltså wow. Vilken mat! Så gott. Vi tog in massa förrätter och sedan åt jag souvlaki till varmrätt. Vi har haft det helt magiskt och skrattat tills man lär hålla i käkarna typ för det gör så ont Hahaha. Vi gick till en annan restaurang för äta efterrätt och jag är bara så tacksam. Tacksam för den här dagen. Tacksam för min familj, Linus familj, Carro, allt. Jag är så glad att få skratta och få tänka på annat och vara nära människor jag mår bra av. Jag vet att allting kommer lösa sig, för hur skulle det inte kunna göra det med dessa människor i närheten?

Kärlek


  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229