DAG 10 I ÅBO

Goddag vänner! Hur är allt? Med oss är det helt ok. Vi tar varje dag som den kommer bara. Vi väntar så mycket på imorgon, då vi dels har besök bokad på sjukhuset och så längtar jag efter samtalet från Uppsala. Tänk om vi får komma hem den här veckan 😭 Gud va magiskt det skulle vara.. 

Det blir lite långtråkigt de dagar vi inte har besök på sjukhuset. Då går två timmar till något och vi behöver inte tänka, vi bara följer med. Nu har vi varit här i 10 dagar och det känns som 20. Dagarna gör så långsamt 🙊 Jag är glad att vi är tillsammans i detta iallafall. Linus är min klippa och jag älskar han över allt annat. Vi klarar detta!


Jag har lite ont idag! Vi skulle ta oss till centrum igår och bestämde att vi går dit men tar en taxi hem. Vi hittade dock ingen taxi. Det är en festival här nere nu, tror det har med folkmusik att göra, så de var väl säkert uppbokade allihopa. Mycket folk och mycket att titta på 🙂 Åbo är en fin stad, men mycket gammal haha.
Det blev en promenad på 6.5 km totalt och det kändes må jag säga. Jag har försökt att röra mig lite varje dag sen vattnet gick för att undvika proppar osv, men igår var nog att ta i. 
Jag har ju ingen "dämpning" då jag inte har något fostervatten och det kändes ganska bra efter igår.
Jag köpte iaf en klänning och ett par nya skor och Linus en tröja och shorts. Alltid skönt att förnya garderoben lite 😊

Nu har vi precis ätit lite frukost. Jag har fortfarande ont och ska lägga mig och se serier. Solen lyser här men jag orkar inte vara ute. Blir det värre så kommer vi kontakta sjukhuset men just nu är läget inom kontroll 🙂

Gillar

Kommentarer