DÅ VAR DET DAGS IGEN

Igår fick jag ett samtal från specialist tandvården som frågade om jag kunde tänka mig att dra ut de två andra visdomständerna. De hade fått ett återbud och då min egentliga tid var i slutet av maj så kändes det bättre att ta denna så jag slipper ha eventuell tandvärk när lillan kommer. Det är ju bara två veckor sedan jag drog dem andra två men det är lika bra att köra på tänkte jag.

Så klockan 10 imorse var det dags igen och denna gång fick jag mer ont direkt efteråt än förra gången och det håller i sig lite och det blir väl bara värre ju mer bedövningen släpper haha 😅 skönt iallafall att nu är alla fyra ute och jag slipper tänka på detta och ha problem med dem dagligen.

Jag tog även med mig en liten present till de två där på sjukhuset som opererade ut dem förra ggn (och idag) och jag har haft mycket kontakt med dem efteråt förra gången då jag hade lite ont. De har verkligen varit helt underbara och dem har gjort att min rädsla kring allt gällande tandvård försvunnit. All eloge till dem!

Nu har jag vilat , hunnit med ett möte på jobbet och vilat ännu mer. förskolan ringde hem Colin idag då de trodde att han hade magsjuka , men vi har inte märkt av något. Hoppas det inte blir någonting men han får ju vara hemma resten av veckan.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229