COLIN ÄLSKAR DEN!

Alltså BLOGGEN. HALLÅ! Som jag saknat att sätta mig ned och skriva lite =)
Limpan åkte ju på ryggskott i lördags och har varit hemma hela veckan. Han har knappt kunna suttit ned, inte legat i sängen eller så heller. Alltså inte kunnat hjälpa till med Colin heller och jag känner att jag vill ge en stor eloge till alla ensamstående mammor hehe. Han har inte kunnat burit honom, kunnat sitta och ge honom mat eller stått böjt över skötbordet. Nu idag är det mycket bättre och han kunde ta Colin själv inatt = mamman i huset får sova. Tacksamt nog hade Collban en underbar natt, han somnade 22, vaknade 03 för mat, sedan 07 för mat och så gick vi upp vid 10. Känner mig galet utvilad efter knappt några timmar sömn denna vecka. :)

Igår provade vi att vara ute och gå lite iallafall, för att se om Limpans rygg klarade av det. Vi gick typ 2 km innan det inte gick mer, men ändå. Skönt att röra sig. Igår var det minusgrader och vi invigde hans varma åkpåse. Han älskade den!

Igår var vi även på BVC för lite kontroll. Grabben väger nu 6kg och är 57.5 cm lång =) Vi stannade hos Linus mormor och morfar för att lämna smillan innan. Skönt att inte hon behöver vara ensam så mycket tänker vi för hennes skull. Och dem blir ju så glada!

Det finaste man har lägger man på bordet, eller hur? Så gosig i gammelmormors famn =)

När Colin sov igår på kvällen så åkte jag iväg till gymmet för att träna. Så himla skönt! Jag körde igenom hela kroppen. Försöker fokusera på helkroppspass de gånger jag tränar gym nu bara för att jag inte kan köra mer än något/några pass i veckan just nu :) När jag kom hem smorde jag in mig med jordens bästa BUS. Är så blek just nu! Shakern och busen hittar ni här :) De har just nu 15% på hela sortimentet.

Imorse när jag tog matningen så kollade jag på Jocke och Jonnas vlogg där de bakar 88:an kladdkaka efter mitt recept. Så roligt! =)

​Visst är det kallt ute nu? Det blir kallt inne hos oss då också, livet i hus ;) så jag är så tacksam för denna härliga braskamin som ändå ger lite värme till oss. Vi tänder ljus och brasa ofta, det tycker jag är så mysigt :) Idag var Linus syster här hela dagen. Vi gosade med Colin, gick och handlade lite och drack varm choklad. 

Nu ska jag busa lite med Colin! Önskar er en fin kväll <3 

Gillar

Kommentarer