BORTSKÄMDA

Alltså vad ska man säga.. vi är så otroligt bortskämda av våra nära med hjälp nu med renoveringen och flytten. Eller ja, med allt annat egentligen med.

Som igår. Bästa farmor tog Colin hela dagen när han var dålig så vi kunde åka och jobba. Hon bjuder på pannkaka när vi kommer hem och hjälper sen att bära flyttkartonger tillsammans medan jag är med Colin. När de kommer hem till huset för att lasta ur bilen är Bosse redan där och jobbar. Ja, det är ju helt sjukt. ❤️❤️ blir verkligen rörd rakt in i hjärtat.

Idag har jag och Linus jobbat halva dagen var. Bosse hade varit förbi Linus jobb med någon list till huset som vi behövde. När Linus kommer hem så skjutsar han mig till jobbet och på vägen hem somnar C i bilen så linus bar in honom och började att packa.
Nu på kvällen har jag varit på julbord en snabbis, linus och Bosse har varit i huset och jobbat och camilla passade Colin.
Camilla har köpt en bäddmadrass och madrasskydd idag till C. Jag nämnde igår att vi lär köpa det i helgen till Colins säng. Och Tomas kom förbi med en frysbox. Ja, vi blir helt mållösa. Vi pratar om det varje dag. Vad skulle vi göra utan våra familjer ❤️

Ibland måste man få skryta lite, men jisses vad det värmer gott i hjärtat . Vi alla är sånt team och jag längtar tills vi kommit i ordning i huset och får bjuda tillbaka på all hjälp med en mysig kväll hos oss ❤️

Världens bästa människor ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229