BORTSKÄMDA

Några dagar i bilder kommer här.
I tisdags var jag hemma från jobbet då jag hade så himla ont. Johanna kom förbi och mös lite med lunch och skratt, så det var härligt att få tänka bort smärtan.
På kvällen blev det bara soffhäng deluxe med familjen.

Igår jobbade jag igen och det kändes skönt att vara tillbaka. Kanske aningens för snabbt men det kändes helt ok iaf. Efter jobbet så hämtade vi hem lilleman och sen blev det hamburgare och gos bara. Jag hade nog den roligaste nattningen ever med Colin. Vi bara låg och skratta och skratta och skratta och jag vet inte åt vad. Övertrötta Båda två kanske, haha.
Colin somnade med ett leende på läpparna och alltså det kändes så gott i mammahjärtat. Det finns inget bättre än att höra hans skratt.
På kvällen tände jag en brasa och såg på lite serier innan jag gjorde kväller alldeles för sent..

Idag är det torsdag och Colins farmor har hämtat han på förskolan. Colin gjorde morgon 04.30 (!!) imorse. Det har han aldrig gjort förr. Jag gick upp med han och det var full rulle direkt. Kaaaaaos på toalett bilden nedan. Jag var tvungen att försöka få till ett ansikte iallafall så han fick härja fritt. Han var trött redan när vi
Lämnade honom på förskolan så jag gissar att han nog somnade i vagnen på vägen hem med farmor. Vi ska dit och äta pannkaka efter jobbet, så lyxigt att bli så bortskämda.. tror seriöst vi ätit där 3 ggr denna v? Haha. ÄLSKAR!! Vi har världens bästa camilla och Tomas i våra liv - helt klart. De är så mån om oss❤️
Och sen ska jag försöka ta mig ork till att städa hemma. 🙂


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229