ÄNTLIGEN ÄR DEN HÄR!

Jag och Colin började dagen med en långpromenad. Solen är äntligen här! Gissa lyckan. Ville bara ut och ställa mig framför den och stå så i flera timmar! Jag skulle ner till Hälsocentralen och ta prov för min sköldkörtel. Har justerat dosen efter graviditeten men nu ska vi ta prover och se så att den stämmer. Jag väntade i 40-45 minuter innan jag gav upp, det var två personer innan mig och jag hade inte tid att vänta då vi gått en bit innan, lämnat av smillan hos Camilla och sen gått ner dit. Antar att dem hade mycket att göra, det brukar alltid gå så snabbt annars. Aja, går inte att göra något åt. Colin vaknade så fort vi gick ut så antar att jag gick i bra tid. ;) Vi får prova igen någon annan dag!

Dagens Colin. Body från POP. Byxor Mini Rodini.
Han är verkligen så himla med nu och är glad för ALLT. Alltså busar och gosar och livet är allmänt bra, hoppas jag, haha. Så söt unge! Det får man säga om sitt barn va ? ;)

Vi har gymmat, suttit i babysittern, ätit ännu mer och nu ligger han och sover i "sitt" rum i en spjälsäng . Vi gjorde ordning hans rum under graviditeten så att vi skulle kunna ha skötbord osv någonstans och köpte då en spjälsäng med som han kan sova i under dagarna. Idag var det premiär. Jag lade ner honom och han somnade som en stock.


Det här goset. Det betyder så mycket. Så jävla mycket. Jag är glad och tacksam att jag får möjligheten att göra det, att jag får hålla mitt barn i famnen, snusa lite i nacken och att han är här med oss. Jag blir så himla känslosam jämt men kan inte låta bli. Jag är tacksam hela tiden, varje dag. Det är tufft att tänka att jag skulle kunna ha gjort såhär med Liam också, om allting hade gått som vi ville <3. Jag vet att han är med oss , men jag känner mig såklart tom som inte har honom här. En del av mig kommer alltid att vara halv.

Gillar

Kommentarer

erikssontowa
erikssontowa,
Saynomore
Saynomore,
💗💗💗
nouw.com/saynomore
IP: 82.99.3.229