AKTERN & FÖREN

Hej finisar,
Hoppas att ni mår bra.
Igår hade jag en väldigt trevlig dag.
Jag hängde med mamma, Bosse och mormor till ett badställe som vi varit på lite nu under sommaren och hängde där under dagen. Så härligt! Jag är glad att jag äntligen får doppa mig så att jag kan svalka mig lite.

Hade koppel på Smillan sista tiden då det kom ett sällskap till 🙂 jag gillar såna här ställen som är små, mysiga och inte så mycket folk!

På kvällen var det dags för en dejt med pappa och Nina. Vi åkte mot aktern & fören. Har aldrig varit där förrut (hur sjukt?) men jag är så glad att vi provade det.
Jag tror dem var lite kort om personal dock men maten var heeelt fantastiskt god😍 alla var så nöjda. 
Pappa och Nina tog burgare, Linus en oxmacka och jag tog en pizza. Det var den godaste pizzan jag ätit i mitt liv haha. Eller så var jag jävligt hungrig men tror på det först nämnda ;) 

Det ligger ju väldigt mysigt till också! Kommer absolut att äta här igen. Mysigt och gott 💙

Vi fick en liten present till mini också. Så bortskämd han kommer bli (eller redan är!). Det här adidas-setet kommer ju att bli perfekt till hösten och det blir lite kyligare.

vi hade lämnat smilla hos mamma när vi var och åt då det är så varmt hemma och tycker att det är bättre att hon får springa ut när hon vill istället.
Så vi avslutade kvällen med öl för grabbarna och en runda chicago. Jag vann, extra roligt att retas med Linus då 🙃

  • Nära Bomhus, Gävle

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229