ÅH SÅ HÄRLIGT!

​Hej vänner, hur mår ni? 
Jag mår helt OK. Jag känner mig lite sömnig! Vilken resedag vi hade igår.
Tänk att hur nära man än flyger så blir ändå kroppen påverkad :) Resan till grekland tar ju bara fyra timmar, men man tänker ju inte på all logistik runt omkring och att man ska vara där en viss tid innan och att man ska åka hem från Arlanda osv. 
Mina fötter svullnade upp som galningar på planet så jag kunde inte sova, trots att jag hade kompressionstrumpor. 

Vi landade här i Gävle runt halv 3 inatt och somnade på tre röda, dock vaknade vi runt 8-9 så vi var väl inte direkt utvilade ;) Nåväl! Det var nog sista resan på ett tag iallafall. Jag får ju inte flyga om 3-4 veckor längre och vi har en del att fixa med hemma.

Så roligt att vi förra året åkte vi till Spanien exakt samma datum som vi åkte nu. Därefter Åbo, Norge, Dominikanska, Prag och nu Kreta. Vi pratade om det på resan - hur roligt vi tycker att det är att resa och hur mycket vi behöver det. Visst, Åbo resan hade vi väl kunnat slippa men ändå fint att få uppleva ett annat land ihop och med vår lilla Liam då <3 

Vi valde att åka och storhandla direkt imorse så vi hade det klart, och sen hämtade vi lilla Smillan <3 Så mysigt att få busa med henne igen. 

På eftermiddagen hade jag gravidmassage bokat igen hos bästa Jenny som äger Jelimassage. Hon är helt fantastiskt duktig och kunnig. Det är roligt att gå till en massör som har sådan passion och driv för det hon gör, det smittas över på mig som kund och jag känner mig trygg i hennes händer. 
När jag var hos henne för en månad sedan så hade inte foglossningen kommit "igång" riktigt, men det var så härligt att få massage och att få känna sig "lätt" efter massagen. Nu idag kändes kroppen trött, tung och hade sådan smärta i fogarna som kändes helt bortblåst när vi var klara. Kroppen känns följsam och pigg nu vilket är så häftigt. Tänk vad rätt utförande av massage kan göra. Att sätta igång cirkulationen i kroppen och bara få låta den arbeta tillsammans med massören. Magi! Jag somnade till och vaknade av att jag snarkade, haha. En timma gick fort och jag längtar redan till nästa gång.. 

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229