(AFTER) BABYSHOWER!

Haha så himla roligt. Mina damer hade ju planerat en babyshower för mig 3 dagar efter att Colin kom. Ingen visste ju att han skulle komma såpass tidigt som han gjorde. Där ställdes deras planer in och vi fick rå hand om Colin ett tag.

Igår kom både mamma och Johanna hem till mig. Jag fattade ingenting utan satt i soffan och tjatade på Linus litegrann att vi skulle fota ett samarbete hehe. Frågade dem om varför de kom tillsammans, men vi skulle åka iväg så jag fick fixa till mig lite snabbt. Satt i myskläder i soffan så det var ju lite tacksamt haha.
Johanna frågade mig om jag hade en mobilladdare och såklart jag hade. "Ja men vad bra, kan jag ta med den till Stina ifall inte hon har någon?" Ska vi till Stina, sa jag? Haha. Där sa hon bort sig <3 Förstod inte riktigt att det skulle vara en babyshower men förstod att det skulle vara något mys =)


Haha här är precis när hon sade bort sig!

Mina fina blondiner <3 så tacksam för denna kväll! Hur roligt? Alltså wow, som jag har drömt om en babyshower under graviditeten. Längtar tills jag får vara med och planera en <3

Två utav lekarna de hade planerat. Ena var små "bäbisar" i iskuber, den som fick fram bebisen först vann. Alltså tror ingen typ blev förvånad att Sara vann. Damen som älskar isbitar haha. Den andra tävlingen var att vi skulle gissa bebisen. Sjukt svårt! Tror jag bara hade rätt på mig och Hanna haha.

Hur mysigt?

Jag och Colin fick såå fina saker. Kan verkligen inte ens förklara i ORD hur tacksam jag är för att ha dessa i mitt liv <3 Alltså titta blöjtårtan?

<3<3<3

​I blöjtårtan hade de samlat fina ord i vissa utav blöjorna. Gissa om jag började lipa imorse när jag fann denna bild efter ett litet "meltdown"? =) Heter det så? Hehe. Alltså TACK! Jag är bara så himla glad att ha er, kan inte tacka er nog <3 
Vi gled hem efter några timmar då jag inte hade med mig tillräckligt med mat till Collban då han ville ta en matpaus under tiden där :) 

Idag har vi inte gjort så himla mycket faktiskt. Eller, vi har nog haft dagen full men det känns som att jag inte gjort så mycket mer än de inplanerade besöken. Vi var hos mödravården imorse för att gå igenom preventivmedel och gå igenom förlossningen. Jag gjorde ju det med min spec läkare för en månad sedan men det var skönt att få fråga lite fler frågor. Sen åkte vi hem, tog en promenad på 5 km och sedan åkte vi till sjukhuset för att göra hörseltestet igen. Vi fick inte jättebra resultat denna gång heller så nu ska vi få träffa en läkare. Känns lite tufft, men det kan ju bara vara fostervatten bakom öronen eller så säger dem så vi får väl lita på dem. Sen kom Lisa till oss nu på kvällen. Vi åt flygande Jakob och tittade på någon dokumentär/film om Utöya och jag & Colin tog även vårat första bad tillsammans i badkaret. Så himla mysigt! Han verkade älska det, så det kommer vi garanterat att fortsätta med. Älskar verkligen hur livet känns "tillfreds" nu. Det är så mycket lycka, harmoni och kärlek. 

Gillar

Kommentarer

Veronica
,
Kommer ni att bli panik om Colin är döv?
wickanahlin
wickanahlin,
Nej! Han är helt godkänd på vänster öra och halvt på höger, de ska nu undersöka om de är fostervatten kvar på det högra eller om det är trånga hörselkanaler på det bara eftersom han är såpass liten ännu. 🙂 ska bli spännande att göra testet.
nouw.com/wickanahlin
Anna
,
Vi fick också träffa läkare med vår lilla extremprematur, visade sig vara trånga hörselgångar! Det går säkert bra för er med 😊 Så söt han är Colin!
wickanahlin
wickanahlin,
Tack för att du berättade det. Gör mig lugnare ❤️
nouw.com/wickanahlin