ACKIS DAG 5.

Hahaha, kolla Linus biogodis. Vem köper sånt godis? 😂


Hej vänner,
Tack för all kärlek igår. Vi är verkligen livrädda för att behöva lämna Uppsala och jag ber till Gud att vi inte behöver göra det. Vi kommer som sagt att få veta runt onsdag el torsdag , men det kan även komma senare med. Allting beror på hur det ser ut på neo. 😭

Sjukt ändå hur kroppen reagerar. Jag har haft det ganska lugnt med smärta och har inte bett om mycket sen när jag kom hit. De går in och tar tempen på mig typ sen är jag klar för några timmar.
Igår efter vi fick beskedet började det rinna galet med vatten, jag fick sammandragningar som höll i sig hela dagen / kvällen och så ont i hela magen. Jag har fått in en ny medicin nu och jag hoppas verkligen att kroppen försöker komma ner till ro med den. Jag vill inte känna mig stressad eller rädd, det är det sista vi behöver just nu.
Har sovit så otroligt dåligt här och jag ser verkligen ut som ett monster med ringar under ögonen som går ner till Kina.
Jag har försökt att sova lite under dagen men kommer aldrig till ro. Så mycket tankar.

Imorse när vi skulle lyssna med doppler hittade de inte hjärtljudet. vi blev så himla rädda och de försöka kolla överallt. Läkaren kom efter 10 minuter (lovar, det kändes som flera timmar) och vi fick kolla på ul. Det visade sig att bebbe flyttat sig ganska mycket men hjärtat slog starkt och fint ❤️ vi kunde äntligen pusta ut. Jag har nog aldrig sett Linus så orolig någon gång som när vi fick vänta. Gjorde så ont att se .
Jag har ju nämnt tidigare om att man skall ha en djupaste ficka med fostervatten på ca 5-8cm om allt är normalt. De har hittat ca 6mm några ggr hos mig och ibland 20mm när man letat noga. Idag såg läkaren en liten ficka med vatten på ca 20mm igen. Kändes skönt, då jag vet att det rann så mycket igår/idag. Det är glädjande besked för oss.

Nu har vi varit på bio. Vi ville komma ifrån en liten stund och vi såg wonder woman. Så skönt med en dejt och få tänka på lite annat. Imorgon ska vi troligtvis träffa Carro igen och sedan ut och äta med jessica och viktor.🙂 för att orka detta behövs det att göra saker , att bara komma iväg en timme är underbart.
Godnatt från oss!

  • Nära Fjärdingen, Uppsala

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
wickanahlin
wickanahlin,
Godnatt fina ❤️
nouw.com/wickanahlin