19 FACTS.

Snodde denna av min älskade @jessiicabohlin ❤️

19 FACTS 🌟Min idrottsbakgrund:

Fotboll en hel del år och sedan dans , då mest hiphop och street.I mina öron när jag tränar:

Det beror lite på, oftast tränar jag med någon men är jag själv och kör styrka vill jag ha lite topplistan/radio musik. Men när jag springer vill jag helst ha något fartfyllt och gamla låtar som man kan typ haha, som scooter och Cascada är ny-gamla favoriter!I min träningsväska
:

Ska jag vara ärlig har jag bara stoppat allt i Linus väska haha. Kanske var en pik av han när jag fick en när jag fyllde? Men det jag oftast har med mig är böjskor eller vanliga skor beroende på pass, hörlurar, vattenflaska och en shaker med protienpulver.Favoritmuskel:

Ben!Mål med träningen:


I början tränade jag endast för att gå ner i vikt, inte för att jag tyckte det var kul. Undrade liksom när känslan skulle komma att det var kul? Det tog ett par månader och Nu tränar jag för att det är en del av min vardag och det är det jag behöver för att må bra.


Favoritövning:

Oj vilken svår! Men skulle nog säga frontböj.Favoritmat:

Tacos!


Mina inspirationskällor (inom träning och hälsa):

Jag inspireras av sååååå många, och beundrar verkligen många tjejor men för att dra några skulle jag nog säga

1. Jessan, min fina bästa! Hon kämpar på hela tiden och har en fin inställning till den välkända balansen. Hon peppar mig alltid när jag behöver det och vet oftast när jag behöver det utan att jag säger något.2. Linus, alltså min klippa. Han och jag har ju gjort hela den här resan ihop och han känner mig som ingen annan. Han vet vad jag behöver och när, typ. Han är så otroligt duktig med kost och träning och väldigt intresserad av det. Han hjälper mig oftast med att lägga upp träningen och kosten på ett bra sätt.


3. Elvira och JG får dela på denna plats för att de är mina bästa wod-brudar. Tack vare dem har jag fått upp ögonen mer för crossfit vilket är en träningsform jag verkligen älskar!

4. För att nämna några till så inspireras jag verkligen av de jag har i min närhet som dagligen kämpar mot sina mål, jag inspireras även av fina Fia Anderberg som jag kommit väldigt nära, inspireras även av alla brudar i teamjustcheck ❤️Favorit konditionsträning
:

Springa! Utan tvekan.Favoritmellis:

Jag orkar inte göra det så avancerat alls gånger så jag äter gärna några mandlar och dricker en shake!Då tränar jag allra helst:

Efter en påse chips! Haha nej men skulle nog säga direkt efter jobbet. Så skönt att ha det framför sig.Mitt bästa kosttips:

Ät det du mår bra av. Ta bort livsmedel som du inte tål. Ät balanserat, ät med måtta.Favoritlivsmedel:

Är kvarg ett livsmedel? Annars tonfisk. HahaMitt motto:


Det ska aldrig vara tråkigt. Alltså. Känner jag en dag då jag planerat att träna och jag inte vill, då gör jag inte det . Vill jag träna en Dag jag inte har tänkt så gör jag det. Jag vill inte ta bort den härliga känslan jag har till träning som jag har nu. Är det ett motto?En fredagskväll unnar jag mig gärna:

En stooooor plocktallrik med allt jag gillar!Hälsa för mig:


Att göra det du mår bra av. Ha balans gällande allt!Min favoritfrukost:

Smoothiebowl eller avokado macka!


Finns det någon träningsform som du är nyfiken på att testa?


Hmmm.. Kanske poledance!nDetta tränar jag allra helst i:

Träningstights / shorts och Linne.

  • Nära Bomhus, Gävle

Gillar

Kommentarer

jessiicabostrom
jessiicabostrom,
Bästa wiktoria ❤❤
nouw.com/jessiicabostrom
IP: 82.99.3.229